Megható és egyben szórakoztató is

Csodát teremtett a repülőtéri unalmas órákból

Ritkán szórakoztató a repülőtéren ragadni egy járatkésés miatt, főleg akkor, ha ez éjszakára esik és nincs hol megszállni. Egy férfi azonban olyat csinált, amit mindenkinek látnia kell!

2014.06.11 11:29ma.hu

Amikor a 43 éves Richard Dunn egy járatkésés miatt a Las Vegas-i repülőtéren rekedt éjszakára, az átlagos utasokkal ellentétben nem esett kétségbe: úgy döntött, hasznosan fogja eltölteni a várakozás óráit. Fogta az iPhone-ját, és végigvideózta a kihalt repülőtéri várótermet, majd mintegy 3 órát töltött el azzal, hogy Celine Dion híres számát, az All by Myself című balladát újra, meg újra eltátogja, miközben felesége tartotta az okostelefont.

Mint mondta, az asszony az együtt töltött évek alatt már sok őrült ötletét megtapasztalhatta, így hát ezúttal sem csodálkozott, de csak másnap jöttek rá, hogy mennyire jól sikerült a rögtönzött videóklip, ami egyébként egy profi rendezőnek is dicsőségére válna. Mint mesélte később: csak a takarító személyzet nézett rá időnként furcsa, csodálkozó tekintettel, de a végeredményt tényleg érdemes végignézni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.