A diákok fantáziája nem ismer határokat

Így kell ötletesen megtréfálni a kollégiumi felügyelőt

Ha csínytevésről van szó, az egyetemistáknak ritkán kell a szomszédba menniük ötletért. Így történt akkor is, amikor néhány diák úgy döntött, megtréfálják az egyik tanfelügyelőt.

Így lett becsomagolva az egész kollégiumi szoba képgaléria

2014.06.17 11:29ma.hu

A leleményes diákok még 2006-ban tréfálták meg az egyik kollégiumi tanársegédet, de csak most, több év távlatából tették közzé az aprólékos és precíz munka végeredményét. A történet hátteréről gyakorlatilag semmit nem árultak el a résztvevők, nem lehet például tudni nemcsak az egyetem nevét, de még az országot sem, hogy hol történt az átverés, és azt sem részletezték, hogy mi volt az "áldozat" reakciója.

Mindössze annyit lehet tudni, hogy a tanár egy hosszú hétvégére utazott el, a 3 nap pedig ha szűken is, de épp elég volt ahhoz, hogy a furfangos diákok az egész szobáját alufóliába csomagolják. A szobába úgy jutottak be, hogy amikor a tanár már indulófélben volt, az egyik diák elrejtőzött a szekrényben, így tudta belülről beengedni a többieket. A projekthez összesen 223 négyzetméter alufóliát használtak fel.

Íme.

Fotó: Imgur (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.