Nem ez a filmes stáb első tréfája

Gandalf stoppolta le a villamost, hogy Frodóék át tudjanak menni előtte

A villamosvezető nem akart hinni a szemének, amikor egy furcsa köntösbe öltözött figura ugrándozott előtte a síneken és a botjával hadonászott. Aztán még különösebb alakok ugrottak elő a fák közül.

2013.12.17 08:29ma.hu

"Takarodj vissza a homályba! Itt úgysem jössz át!" - kiáltotta A gyűrűk ura-trilógia első részének emlékezetes jelenetében Gandalf, amikor a végzetes összecsapásra készült a Balroggal, egy ősi időkből származó, hatalmas démonnal. Most ugyanezt a jelenetet játszotta el egy csínytevéseiről ismert lengyel komikuscsapat, csakhogy a félelmetes szörny ezúttal egy teljesen átlagos villamos volt, amelynek vezetője mit sem sejtett a tréfáról.

Fotó: YouTube

Így aztán igencsak meglepődhetett, amikor egy hatalmas fehér szakállú, csúcsos sipkába és lábszárközépig érő köntösbe öltözött figurát vett észre a sínek között ugrándozni, majd amikor a közelébe érve megállt, a különös alak elkezdett hadonászni a botjával és időnként még meg is kocogtatta a villamos lökhárítóját. Aztán mikor megbizonyosodott róla, hogy a "szörny" tényleg megállt, jelt adott a társainak, mire a fák közül nyolc további teremtmény bukkant elő: Aragorn, Legolas, négy hobbit - köztük természetesen Zsákos Frodó -, Gimli, a törp, a sort pedig Boromir zárta.

Míg ők biztonságosan elmenekülhettek, Gandalf hősiesen feltartóztatta a rémséges szörnyet, de aztán a villamos vezetője elunta a bohóckodást és szembeszállt a mágus varázserejével, elüldözte őt a sínekről. Az SA Wardega nevű csapatnak nem ez az első paródiája, korábban elkészítették már A kör és a Pókember feldolgozását, de Slender Man legendás alakját is felidézték a népszerű videómegosztón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.