Nagy lett a visszhang,

Túl jó volt a zombis tréfa, magukra hívták a filmesek a hatóságokat

Halálra riasztották a gyalogosokat a Walking Dead új évadjának statisztái, a promóciós film pedig világszerte nagy siker lett, csakhogy most felfigyeltek rá a hatóságok is: úgy néz ki, nem volt engedély a forgatásra!

2014.02.11 09:35ma.hu
Fotó: LiveLeak

Nyilvános performansszal népszerűsítették a múlt héten a Walking Dead című zombisorozat most indult negyedik évadát, a New Yorkban forgatott videót több millióan nézték már meg. A siker tehát nem kérdéses, a jogszerűség viszont annál inkább, miután a hatóságok is felfigyeltek a promóciós anyagra, amihez a jelek szerint a stáb nem kért forgatási engedélyt - számolt be a Daily Mirror. A keleti parti állam Fővárosi Közlekedési Hatósága emiatt vizsgálatot indított, és nemcsak azért, mert a filmesek közterületen vették fel a beharangozó jeleneteit, hanem az is gyarapítja a bűnlajstromukat, hogy felszedtek egy metrórácsot, az alá bújtak el a statiszták.

Hogy ez hogyan fog hatni a film költségvetésére, büntetésre fog-e elmenni a bevétel egy része, még nem tudható, de az biztos, hogy a reklámnak jót tesz az újabb botrány.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.