Felkészült a gyors menekülésre?

Íme, a világ legijesztőbb autógumi-reklámja - zombikkal riogat a gyártó

Lehet, hogy nem a legijesztőbb, de akkor is toplistás helyen van egy japán autógumigyártó cég új reklámja, ami a biztonságos vezetést hirdeti. Vigyázat, a videó sokakat felkavarhat!

2013.12.04 07:32ma.hu

Nyilvánvaló, hogy nem láttuk a világ összes létező reklámját, ezért merész lenne azt kijelenteni, hogy az alábbi rövid videó a legijesztőbb hirdetés, de abban még így is biztosak vagyunk, hogy toplistás helyen áll a japán Autoway gumiabroncsgyártó vállalat kisfilmje. A Fukuokában működő vállalat elég szemléletesen mutatja be, mennyit számít a jó tapadás a hóval borított, jeges úton, ezúttal nincs ideje sem a csúszkálásnak, sem a kerekek kétségbeesett kaparásának.

Fotó: YouTube

A videó már az első másodpercekben baljós hangulatot áraszt, bár ezt némileg ellensúlyozza, hogy a kísérteties, csupán a reflektorok által megvilágított úton haladó autó két utasa vidáman beszélget. Aztán váratlanul felbukkan egy fehér ruhás alak az út közepén, amire a kocsi könnyedén, finoman megáll. Az igazi rémálom azonban csak ezután következik: néhány másodpercnyi szünet, majd hirtelen a szélvédőre tapad egy vérszomjas zombi, mire az autó vezetője riadt sikoltozások közepette hátramenetben kezd menekülni.

A hirdetés elején az Autoway egy figyelmeztetést is közzétett, miszerint a videó nem gyenge szívűeknek való, és akinek bármilyen szellemi vagy fizikai egészségügyi problémája van, ami rendszeres orvosi felügyeletet igényel, akkor semmiképp se nézze meg a kisfilmet. Mi is ugyanezt tanácsoljuk olvasóinknak, és ahogy a gumigyártó cég fogalmaz: "Nem vállalunk felelősséget semmilyen sérülésért, betegségért és semmi olyan kárért, amelyről azt állítják, hogy az alábbi tartalom megnézése okozta." Mi szóltunk...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.