Genetikai hiba miatt csonkák a végtagjai

Lábatlan zombi rémisztgette a vásárlókat

Egy ritka genetikai rendellenesség miatt született lábak nélkül és fél karral egy most 16 éves fiatal, de állapotát nem érzi elkeserítőnek, inkább tréfát űz a hátrányából. Nem is rosszul.

2013.12.13 11:51ma.hu

Előnyt kovácsolt fogyatékosságából egy 16 éves amerikai fiú, és aligha az jut eszébe róla bárkinek is, hogy sajnálni kell, olyan vidáman viseli a sorsát. A New Jersey-ben élő Nick Santonastasso egy ritka genetikai rendellenesség miatt lábak nélkül jött a világra és az egyik keze helyén is csak egy elkorcsosult csonk van, de ő ezt cseppet sem találja tragikusnak. Sőt, megtette az első lépést a világhírnévhez vezető úton, ami az egyik legnagyobb álma, mégpedig egy videófilm segítségével.

Fotó: YouTube

A fiú egy meg nem nevezett boltban forgatta le első két "klipjét" egy barátja segítségével, amelyek közül a "Zombi pánik" című alkotás az Egyesült Államokban a második legnépszerűbb téma lett a Twitteren - állapította meg az International Business Times. Nick zombinak maszkírozta magát, majd vérfagyasztó üvöltéssel rohamozta meg a rémült vásárlókat, akik közül az egyik ijedtében még az épp megvásárolni kívánt vécépapírt is elejtette, egy másik pedig egy hosszú bottal próbálta elűzni a váratlanul felbukkanó "szörnyet".

Nick az alig másfél perces videóban megmutatta azt is, hogyan kell Scooby Doo-jelmezben breakelni a polcok között - ez normál karokkal és lábakkal aligha sikerülne bárkinek anélkül, hogy le ne verjen valamit a polcról -, és még egy tréfára is jutott idő, amit az otthonában vettek fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.