Hatásos reklám vezeti be a Walking Dead IV-et

Zombik riogatják a gyanútlan járókelőket - a filmsorozat miatt van az egész

Szokatlan, de igencsak hatásos módját választották a készítők a Walking Dead című, Amerikában igen népszerű zombisorozat hamarosan induló 4. évadának népszerűsítéséhez.

2014.02.07 17:29ma.hu

A Walking Dead című sorozat Amerikában már jó ideje sikeresnek mondható, hamarosan a 4. évad indul el a zombik ellen harcoló kicsiny túlélőcsapat kalandjaiból, Magyarországon pedig néhány nap múlva mutatják be az első évad szinkronizált változatát. Az új részeket New Yorkban egy igen hatásos kampánnyal vezették be, egy kis átverés keretében. A videóból minden kiderül, nézzék!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.