Két államon át húzódott a hajtóvadászat

Két órán át üldözték a 30-cal "száguldozó" traktorost

Két állam rendőrségét is be kellett vonni abba a két órán át tartó hajtóvadászatba, amelynek során egy mindössze 30 km/h sebességgel "száguldozó" traktorost próbáltak elkapni.

2014.06.16 15:29ma.hu
Fotó: YouTube

Igazán nem mondhatja senki, hogy a nagy sebesség miatt nem lehetett elfogni az "ámokfutót", mégis két órán át tartott az üldözés és az indianai traktorost csak a szomszédos Ohióban sikerült lekapcsolniuk a rendőröknek. A 20 éves Dustin D. Clouse Észak-Decaturból indult el, onnan kapták a rendőrök a bejelentést vandalizmus miatt, de miután "elhajtották" a letarolt területről, nem volt hajlandó megállni és feladni magát.

Az üldözésről készült felvételek tanúsága szerint a traktor egyik kerekén már abroncs sem volt, az ámokfutó mégis rendületlenül haladt tovább, és bár tényleg nem mondható gyorsnak a 30 km/h sebesség, amivel hajtott, a rendőrök mégis úgy ítélték meg, hogy nem biztonságos a nyomába eredni, ezért jobb híján csak a járőrkocsikkal próbálták meg közrefogni. A férfi azonban ekkor sem akart megállni, végül átlépte az ohiói államhatárt és az ottani rendőröknek sikerült bilincset rakniuk a kezére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.