Késsel-villával falatozott a riválisából

Az ex bosszúja: kivágta és megette az új pasi szívét

FIGYELEM, MEGRÁZÓ RÉSZLETEK! Egy férfi megölte, majd megcsonkította a volt barátnője új szerelmét és elkezdte megenni a szívét, amíg a nő elment, hogy bevásároljon a boltban.

2014.06.13 16:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/dream designs

Kegyetlen gyilkosság történt a dél-afrikai Cape Town városában, amikor egy nőt meglátogatott a volt szeretője abban a házban, ahol a nő az új barátjával élt. A rendőrség beszámolója szerint az egykori szerelmes megállt a ház előtt és beszélgetésbe elegyedett a nővel. A beszélgetés közben felizzott a régi láng, aztán a férfi pénzt adott volt szerelmének, hogy menjen és vegyen italokat, ő pedig bement a nő házába, ahol a 62 éves Mbuyiselo Manona volt.

A szomszédok elmondása szerint szinte rögtön a nő távozása után kiabálást és kétségbeesett sikítást hallottak, de nem mertek bemenni a házba, mert kívülről vérfagyasztó látvány tárult eléjük. "Az egész helyzet őrült volt. Kiabáltunk neki, hogy hagyja abba, de nem hallgatott ránk" - mondta az egyik szomszéd, aki látta, hogy a férfi - akinek nevét nem hozták nyilvánosságra - leszúrja Manonát, kitépi a szívét és egy ezüst késsel és villával elkezdett falatozni belőle.

Amikor megérkeztek a rendőrök, ők sem mertek bemenni, de a szomszéd azt mondta, nem hibáztatja őket. "Hogy is merne bárki bemenni egy szobába, amikor a bent lévő ember szájából egy másik ember vére csöpög?" - tette fel a költői kérdést. A NY Daily News arról nem számolt be, hogy hogyan sikerült elfogni a gyilkost és milyen büntetés vár rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.