Részegségért tartóztatták le a férfit

Megerőszakolta az ATM-et, aztán egy kisasztalt is

Egy bankautomatára gerjedt rá a részeg, aztán mikor a biztonsági őr kitessékelte, akkor egy közeli asztalkához kezdte ütemesen odanyomni a pucér altestét. Végül a rendőrök letartóztatták a férfit.

2014.05.20 15:38ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net/stockimages

Letartóztatták Amerika Tennessee államában a 49 éves Lonnie Huttont, aki kissé unortodox felhasználási módot talált az egyik bankautomatához: besétált a Murfreesboróban lévő helyi bárba, odament a pénzkiadó automatához, és a nadrágját letolva egyértelmű mozdulatokat kezdett végezni a gép mellett. Kisvártatva a biztonsági őr is felfigyelt rá, ahogy a bárban sétált körbe-körbe, még mindig lehúzott nadrággal, de akkor már nem törődött az ATM-mel.

Az őrök kitessékelték őt és leültették egy közeli asztalhoz, akkor már fel volt öltözve, ám a vágya lankadatlannak bizonyult, mert másodpercekkel később már a piknikasztalt "erőszakolta". Vágya tüzét végül a rendőrök oltották ki, akik nyilvános részegség miatt letartóztatták. 250 dolláros óvadékot szabtak ki rá - számolt be a Metro című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.