Furcsán kezdett viselkedni a kutya

Kutyáját erőszakolta, rejtett kamera buktatta le a pizzafutárt

Gyanúsan megváltozott a németjuhász viselkedése és fizikai sérüléseket is talált rajta az egyik családtag, ezért rejtett kamerát szerelt fel a lakásban. Félelmei hamarosan beigazolódtak: a kutyát megerőszakolták.

2014.01.06 09:51ma.hu
Joshua Lee Werbicki (Fotó: Palm Bay Police)

Letartóztatták és állatkínzás vádjával állítják bíróság elé a 22 éves Joshua Lee Werbickit, aki ellen egy rejtett kamera segítségével szereztek bizonyítékot arra, hogy megerőszakolta a családi kutyaként tartott németjuhászt. A floridai Palm Bayen élő férfi azután bukott le, hogy a kutya viselkedése feltűnően megváltozott, a perverz erőszakoló egyik lakótársa szerint észrevehetően sántítani kezdett és fizikai sérüléseket is talált rajta. Az eb tulajdonosa rejtett kamerát szerelt fel a lakásban, így az elkövető hamarosan le is bukott.

A rendőrségi jelentések szerint a kutya már a többi családtag közeledésére is fenyegetően reagált - számolt be a Daily Mirror. Az állatkínzással vádolt férfira 2500 dollár óvadékot szabtak ki, és nagy valószínűséggel bírósági ítélet fogja megtiltani, hogy a jövőben akár tulajdonosa legyen, akár közös háztartásban éljen egyetlen állattal is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.