Imádják az emberek a fura italt

Gusztus dolga: sperma-szerű lötty az új sláger

Amíg csak egyszerű táplálékkiegészítőként próbálták eladni, a kutya se figyelt fel a szintetikus italra, ám ugrásszerűen megnőtt iránta a kereslet, amikor kiderült, hogy olyan az állaga, mint a spermának.

2014.05.15 15:29ma.hu

Gyöngyház-színű, az állaga pedig olyan, mint a spermáé - ez a legújabb sláger az eBay-en, a táplálék-kiegészítő iránt ugrásszerűen megnőtt a kereslet, miután úgy kezdték el hirdetni, hogy ez az a bizonyos spermaszerű ital. A nagy népszerűség eléggé érthetetlen, főleg ha a termék árát nézzük, egy hét tasakból álló, egy hétre elegendő csomaghoz ugyanis 115 dollárért (majdnem 25 ezer forint) lehet hozzájutni, egy tasakban 3 étkezés kiváltására elegendő italpor van. A Soylent névre keresztelt italpor feltalálója, a 25 éves Rob Rhinehart rámutatott, hogy ez drágább, mint egy adag kaviár.

A termék eredeti ára egyébként mindössze 85 dollár, de a népszerűsége miatt most drágábban is el tudják adni, amit Jonathan van Clute ki is használt és árverésre bocsátotta a port. Közben elkészített egy egész sorozatra elegendő videót, amiben a Soylenttel kapcsolatos tapasztalatairól számol be, ezekből kiderült, hogy már az első adag fogyasztása után drámai teljesítménynövekedést tapasztalt magán.

Fotó: YouTube

Ettől függetlenül nagy elszántság kell hozzá, ha valaki rendszeresen fogyasztani akarja. Vízzel elkeverve a lötty kissé csomós, de azért még iható, az íze sem kifejezetten az, amit az ember reggeltől estig szívesen kóstolgat, ami pedig a szagát illeti, nos... eléggé "egyedi és leírhatatlan". A hatása miatt ugyanakkor az egyre növekvő rajongótábor imádja: néhány korty teljesen száműzi az éhséget (mi tagadás, nem csodáljuk, ha utána elmegy az étvágy...), könnyű elkészíteni, már a katonáknak is ajánlgatják, hisz egyszerű a bevetésekre magukkal vinni, és ha még többen rákapnak, az ára akár 70 dollárra is lemehet.

A következő durranás egyébként egy új összetétel lehet, amit a diákok számára fejlesztenének ki, ez a vizsgateljesítményt növelheti - árulta el van Clute.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.