Elfelejthetjük a drága arcápolókat?

67 éves, de 40-nek néz ki - spermamaszkot használ

Stella Ralfiniről elég nehéz elhinni, hogy 67 éves, ránézésre minimum a harmadát letagadhatná, ám azt állítja, hogy sosem költött a drága csodaszerekre. A titka a spermapakolás.

2014.03.19 15:49ma.hu

Inkább el sem kezdjük annak a felsorolását, hogy a sokak által csodált hollywoodi szupersztárok melyik kozmetikumra vagy melyik kezelési típusra, esetleg plasztikai jellegű beavatkozásra esküsznek, mint az örök fiatalság biztosítéka. Se szeri, se száma az efféle titkos csodafegyvereknek, egyvalami azonban közös bennük: mélyre kell nyúlni hozzájuk a pénztárcánkba. Van, amelyikhez csak kicsit mélyre, de az sem aprópénz, így nagyon sokan nem engedhetik meg maguknak, és csak álmodoznak arról, hogy talán egy egészen kicsit sikerül elodázniuk az öregedés kíméletlen jeleit.

Fotó: YouTube

Erre megjelenik most egy nő Londonból, aki azt állítja, hogy ő bizony megfejtette az örök fiatalság titkát, legalábbis külsőre mindenképp, ráadásul az egész egy fillérbe se kerül, csupán egyetlen részletre kell ügyelni a nőknek: mindig legyen kéznél egy szerető. A ránézésre 40-es évei közepén járó, de a valóságban már a 67. évét taposó Stella Ralfini ugyanis azt állítja, hogy az elmúlt évtizedekben semmi mást nem csinált az arcával, mint szeretkezés végén a tenyerével felfogott spermát az arcára kente és legalább 15 percig rajta hagyta. Ezt átlagosan 10-14 naponta érdemes megismételni, és soha nem kell a ráncok miatt aggódnunk.

Nem tagadja, hogy talán elsőre furcsának tűnhet a gondolat, de mint mondja, azt kell feltételeznünk, hogy akivel ágyba bújunk, az a férfi egészséges és tiszta, így hát bármennyire is bizarrnak hat, nem árthat a spermája sem. A párkapcsolati tanácsadóként dolgozó nő azt mondta, a trükköt még Indiában tanulta, amikor hosszabb ideig tanulmányozta a tantrikus szexet, ott találkozott egy meglepően sima bőrű, de már idős asszonnyal és mindenképp tudni akarta a nagy titkot.

"A sperma közismerten tele van fehérjékkel és ásványi anyagokkal, amelyek lassítják az öregedési folyamatot" - magyarázza. És tudják mit? A szupersztárok közt is van, aki erre a módszerre esküszik, úgyhogy aki inkább a hollywoodi trendeket szeretné követni, megnyugodhat, példaképre lelhet ott is: például Heather Locklear, aki 51 évéből jó néhányat letagadhatna, szintén így tartja fiatalon az arcbőrét. Csak egyre figyeljen oda: a fehérjék rendkívül gyorsan bomlanak, ezért mindig frissen kell felhasználni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.