46 különböző fegyver volt a ládában

Koporsót találtak az erdőben, abban meg egy rakás fegyvert

Összesen 46 különféle fegyvert - köztük késeket és kínzóeszközöket - találtak egy floridai erdő mélyén. Az eszközök egy egyszerű fakoporsóban pihentek, valószínűleg már jó ideje ott felejtették.

2014.05.13 11:29ma.hu
Fotó: Volusia Megyei Seriffhivatal

Késeket, nunchakukat, íjakat, de még láncos golyókat is találtak abban a fakoporsóban, amit a floridai De Leon Springs közelében egy erdő mélyén fedeztek fel néhány napja. A Volusia megyei seriffhivatalban már vizsgálják a fegyverek eredetét, a leltár szerint összesen 46 különböző támadóeszköz hevert az egyszerű fadobozban. A hivatalos tájékoztatás szerint a koporsót fejjel lefelé fordítva találták meg az erdő szélétől néhány lépésnyire, a dobozon nem volt látható semmilyen sérülés.

A News13 című amerikai hírhonlap úgy tudja, az eszközökön nem találtak sem vért vagy hajat, sem más olyan nyomot, ami arra utalna, hogy bűncselekményhez használták, bár az eszközöket végignézve könnyen felmerülhet a gyanú, hogy esetleg kínzóeszközök voltak. A holmik egy része réginek látszik és rozsdásak is, és minden bizonnyal már jó ideje a fakoporsóban voltak. A talált eszközöket mindenesetre bizonyítékként foglalta le a seriffhivatal és tovább keresik, honnan kerülhettek az erdőbe és milyen célt szolgáltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.