Nem először fenyegetőzött fegyverrel a fiú

15 éves fiú lőtte le az apját, mert az megütötte az anyját

A nyomozók szerint már csaknem két évvel ezelőtt is fegyverrel fenyegette meg az egyik fia azt a férfit, akit nem sokkal az újévi pezsgőbontás ideje után ért a halálos lövés.

2014.01.03 14:02ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Drámai lövés rengette meg nem sokkal az éjféli koccintás után a floridai Orlando egyik környékét, a rendőrségi nyilvántartás szerint éjjel 2-kor telefonált nekik egy nő azzal, hogy az egyik fia lelőtte az apját. A bejelentés szerint azután dördült el a lövés, miután a férfi rátámadt az asszonyra és megütötte őt.

A rendőrség már a nyomozás kezdetekor felfedezte, hogy nem először került elő a pisztoly a családban, a 34 éves Christopher Albanót már 2012 februárjában fegyverrel fenyegette az egyik fia, ám arról nem adtak információt, hogy ugyanarról a 15 éves gyermekről van-e szó, akit most a gyilkossággal gyanúsítanak - számolt be a MyNews13 című amerikai hírportál. Akkor a férfi a földre lökte a feleségét, mire a fiú felkapta a szülők ágya mellett álló asztalról a pisztolyt és azzal hadonászva követelte az apjától, hogy hagyja békén a nőt.

A nyilvántartás szerint 2008 óta legalább hatszor hívták ki a rendőrséget a házhoz családon belüli erőszak miatt. A szomszédok a bejárati ajtó elé lerakott virágokkal és mécsesekkel fejezték ki részvétüket a tragédiáért, de a családtagok egyelőre egy ismeretlen helyre távoztak az ismerősök és ismeretlenek zaklatása elől - jegyezte meg a hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.