Véletlenül éles lőszert tett a fegyverbe

Átlőtte a kezét, miközben a pisztolyt tisztította

Kézen lőtte magát egy férfi, miközben épp a fegyverét tisztította: tisztítólövedék helyett éles lőszert tett a pisztolyába.

2014.01.08 08:59ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Meg akarta tisztítani a pisztolyát egy 47 éves osztrák férfi, ám a művelet közben hirtelen éles fájdalom nyilallt a bal kezébe, és ő meglepődve vette észre, hogy tényleg eltalálta saját magát. Mint utóbb kiderült, a sachsenburgi fegyvertulajdonos tévedésből éles lőszert helyezett a pisztolyba a sűrített levegőt tartalmazó tiszítópatron helyett, ez okozta a balesetet.

A sérültet kórházba vitték és ott ellátták a sebesülését, de azt nem részletezték, hogy pontosan hol és mennyire súlyosan sérült meg. Az austriantimes.at című osztrák hírhonlap tájékoztatása szerint a férfi a fegyvert jogszerűen birtokolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.