Nem hagyták magára gazdájukat

Halálra gázolt gazdájukat őrizte órákon át 3 kutya éjszaka a 38-as úton - videó!

Még a sokat látott rendőröket és mentősöket is megviselte a látvány! Az, hogy a helyszínről nem mozdultak el, tulajdonképpen azt jelenti, hogy csodára vártak, hátha visszajön a gazda, és minden megy tovább ugyanúgy.

2014.04.25 21:12ma.hu

A 67 éves asszony a biciklijét tolva ment hazafelé három kutyájával egy tanyára, mikor egy mikrobusz halálra gázolta. Sajnos, nem viselt láthatósági mellényt, és a kerékpár sem volt kivilágítva. A kutyák órákon át őrizték halálra gázolt gazdájukat, miután kiértek a rendőrök és a mentők, az állatok nem tágítottak, keresték az asszonyt, még a mentőautót is körbeszagolták, szívszorongató látvány volt, ahogy egyikük a nő csizmáját őrizte a tragédia után órákkal is.

Reggel, Nyíregyházára, egy menhelyre vitték az ebeket, háromból kettő órákkal a baleset után is nyüszítve várta gazdáját.

Az állatorvos szerint a négylábúak első ránézésre jó kondiban vannak, de tüzetesebb vizsgálat után kiderült, hogy 6-700 kullancs van bennük, amik 2-3 dl vért biztosan kiszívtak.

Lelkileg nagyon megviselte őket a gazda elvesztése, az, hogy a helyszínről nem mozdultak el, tulajdonképpen azt jelenti, hogy csodára vártak, hátha visszajön a gazda, és minden megy tovább ugyanúgy.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.