Videóval: kisfiú és az ő hősei

Szívszorító búcsú: a különleges barátok utolsó munkanapja

A kisfiúk természetüknél fogva rajongók. Legyen imádatuk tárgya akár a foci, a szuperhősök vagy a repülőgépek, teljes odaadással fordulnak imádatuk tárgya felé.

2014.01.01 14:44ma.hu

A Pennsylvania állambeli Levittownban élő, négyéves Mycal Bickings rajongásának tárgya azonban meglehetősen különleges. A kisfiú baba kora óta a szemeteskocsik szerelmese és - mint az az alábbi videóból is remekül kiviláglik - talán egy életre szóló barátságot kötött a hulladékszállítási vállalat két munkatársával.

Az egész két évvel ezelőtt kezdődött, mikor a szemétszállító két alkalmazottjának, Derrick Hillnek és Camay Ulysse-nek feltűnt, hogy az egyik ház ablakában minden kukanapon ott ül a kis Mycal és rajongva figyeli őket. A két férfi minden alaklommal odaintett a kisfiúnak, aki füli érő vigyorral az arcán integetett vissza.

Édesanyját annyira meghatotta a két férfi kedvessége, hogy dicsérő levelet írt az őket foglalkoztató Republic Services-nek, amiben kiemelte a két dolgozó kiváló munkáját és kedves viselkedését. A vállalat ezek után megkérte Derricket és Camay-t, hogy a cég nevében vigyenek a kisfiúnak néhány kukás kifestőt, műanyag játékkukákat, sőt egy igazi kukássapkát is. Onnantól kezdve a hármas között mély barátság szövődött.

Egy hónappal ezelőtt aztán kiderült, hogy karácsonytól a városi szemétszállítás feladatait egy másik cég veszi át, és új munkatársak váltják le a korábbi alkalmazottakat. Utolsó munkanapjukon Derrick és Camay megkérték kis barátjukat, hogy segítsen nekik a hulladékok eltüntetésében, megengedték neki, hogy bepakoljon a kukásautóba, sőt felemelték, hogy kezelhesse a zúzóberendezést.

Mycal édesapja videóra vette a három barát utolsó "munkanapját" és megosztotta YouTube-on, ahogy pacsik és ölelések után a játékkukáit szorongató kisfia búcsút int legjobb barátainak, akik elhajtanak az imádott kukásautóval. Mycal nincs elkeseredve, mert Hill és Ulysse megígérték, amikor csak lehet, eljönnek meglátogatni pajtásukat. 

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.