Senki sem sérült meg

Beszakadt az út egy kukás autó alatt

Csütörtök délelőtt egy kukás autó alatt beszakadt az aszfalt, egy hatméteres mély gödör keletkezett a váci Fürdő utcában

2013.05.09 13:13MTI

A Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője, Spitz Alexandra tájékoztatása szerint a Fürdő utca 3. szám előtt egy kétszer két méteres, hat méter mély gödör keletkezett, de a kukás autó nem esett teljesen bele, és senki sem sérült meg.
   
Az út alatt futó közművek üzemeltetői megkezdték az érintett vezetékszakaszok átmeneti kiiktatását, a váci tűzoltók pedig a műszaki mentéshez szükséges intézkedéseket tették meg, és egy daru is a helyszínre érkezett.
   
A területen teljes útzárat rendeltek el - tette hozzá a szóvivő, aki későbbre ígért részletesebb tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.