Frankie lett a kislány neve

Drew Barrymore másodjára is anya lett

Megszületett Drew Barrymore második kislánya, a hírt a színésznő kedden jelentette be egy sztármagazinnak, férjével, Will Kopelmannel közösen. A kislányt Frankie-nek nevezték el.

2014.04.23 18:29MTI
Fotó: Twitter

Világra hozta második kislányát, Frankie-t Drew Barrymore - a hírt a színésznő és férje, Will Kopelman kedden közölte a People magazinnal. November közepén derült ki, hogy a pár újabb gyermeket vár. Első kislányuk, Olive 19 hónapos.

"Olive-nak kishúga született, mindenki egészséges és boldog" - közölték a büszke szülők. A korábbi gyereksztár Barrymore elmondta, "a szülővé válás a legnagyszerűbb dolog, ami valaha életében történt".

Barrymore legutóbb Adam Sandlerrel forgatta a Blended című filmet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.