Most egy műkereskedőhöz ment hozzá

Harmadszor is igent mondott Drew Barrymore

Harmadszorra is férjhez ment Drew Barrymore: a 37 esztendős amerikai színésznő a hét végén házasodott össze Dél-Kaliforniában műkereskedőként dolgozó párjával, Will Kopelmannal.

2012.06.04 16:29MTI

A Charlie angyalai című amerikai mozifilmek sztárja Chanel ruhakölteményben mondta ki a boldogító igent szombaton. A pár a kaliforniai Montecitóban található közös birtokukon házasodott össze zsidó ceremónia keretében.

Fotó: MTI

A People magazin beszámolója szerint Drew Barrymore és Will Kopelman menyegzőjén mások mellett Reese Witherspoon, Cameron Diaz, Jimmy Fallon és Busy Philips is megjelent. A lap értesülései szerint Barrymore már első közös gyermeküket várja, a színésznő képviselői azonban egyelőre nem erősítették meg a hírt.

A szőke filmcsillagnak ez a harmadik házassága. 1994 márciusában ment hozzá Jeremy Thomas bártulajdonoshoz, de kevesebb mint két hónap múlva - Barrymore kezdeményezésére - elváltak az útjaik. 2001 júliusában mondta ki a boldogító igent Tom Green komikusnak, aki alig fél év elteltével nyújtotta be a válási papírokat.

A híres színész-felmenőkkel büszkélkedhető Barrymore Steven Spielberg 1982-es E.T. - A földönkívüli című sci-fi kalandfilmjének gyermekszereplőjeként alapozta meg karrierjét. Azóta számtalan romantikus vígjáték révén tett szert egyre nagyobb népszerűségre. Játszott egyebek között A bambanő, a Nem kellesz eléggé és az 1970-es évekbeli azonos című filmsorozaton alapuló Charlie angyalai című mozifilmekben.

Az évek alatt Barrymore megalapította saját Flower Films nevű filmprodukciós vállalatát. 2009-ben pedig rendezőként is bemutatkozott a Hajrá Bliss! című amerikai vígjátékkal.

Még több hír Drew Barrymore-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.