"Sose volt igazi gyerekkorom!"

Megbánta Drew Barrymore az E.T.-t?

Drew Barrymore hét évesen lett világhírű, de 13 évesen már elvonókúrára kellett mennie. Évekbe telt, mire rátalált önmagára, de azt sosem tudja megbocsátani, hogy nem lehetett igazán gyerek.

Drew Barrymore - a kislányból nagylány lett képgaléria

2011.08.17 18:29ma.hu

23 évnek kellett eltelnie az elvonókúrája után, hogy Drew Barrymore végre kimondja: mérhetetlenül hiányzik neki az elvesztett gyermekkor és ezt már soha nem tudja visszahozni. A sikeres sztár nem véletlenül sajnálja a kimaradt éveket: mindössze 7 éves volt, amikor egy csapásra világhírűvé vált az E.T. - A földönkívüli című fantasztikus moziban, 13 évesen pedig már a legkeményebb drogokkal lőtte magát.

Fotó: Butterfunk (A galériához KATT a képre!)


Barrymore sosem járt például iskolába, mert mire odáig jutott volna, hírneve miatt túl sok elfoglaltsága volt és csak magántanárnál folytathatta tanulmányait. A helyzetet nehezítette, hogy rengeteget utazott.

"Megcsináltam egy munkát és soha többé nem lehettem gyerek. Szerettem volna megtudni, mitől olyan boldog a többi gyerek, de csak mostanra értettem meg" - magyarázta.

A "most" egy kenyai jótékonysági útját jelenti, amelyen a fokozottan veszélyeztetett ország lakóinak élelmet és vizet oszt. "Ez az út térített észre, ekkor láttam meg, mennyire fontos, hogy adjunk valamit a harmadik világ országainak, mert ez pozitív hatással van az életükre. Vannak szakmák, amelyek magukból fakadóan emberbarátiak, magukban foglalják mások segítését."

"Sokszor az, hogy pénzt adunk valamelyik jótékonysági szervezetnek, semmi különös érzést nem kelt. De ha találsz valami olyasmit, ami megérinti a szíved, az elég bátorságot ad, hogy túllépj a saját problémádon, és meg tudod tenni az első lépéseket, hogy végre saját magaddal is szembenézz. A Világélelmezési Program elég nagy szervezet, és számos híresség csatlakozott már hozzájuk, mint például Christina Aguilera vagy Jim Carrey" - fejtette ki a változás okát Drew Barrymore.

Még több hír Drew Barrymore-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.