Nemcsak rendezi, de írja is a történetet

Drew Barrymore a műkincsrablás felé fordult

A színészet után egyre inkább úgy tűnik, Drew Barrymore inkább a kamera másik oldalán próbálja megtalálni önmagát. Miközben még első filmjének rendezése se ért véget, máris a másodikat tervezgeti.

Drew Barrymore és az ő egyedi stílusa képgaléria

2011.07.01 15:29ma.hu

Még a How to be Single ((Hogyan váljunk szinglivé) című vígjátékát sem fejezte be, de Drew Barrymore máris egy következő film rendezésén töri a csinos buksiját. Ráadásul ha összejön a terve, akkor komolyabb arcát is megmutathatja, mert a nemcsak rendezőként, de forgatókönyvíróként is jegyzett harmadik "kamerán túli" alkotása egy vérbeli thriller lesz.

A Heist Society című sztorit eredetileg Ally Carter írta meg regény formájában, ezt készül a színésznő átültetni vászonra, mégpedig közös munkában Shauna Cross forgatókönyvíróval. A hölggyel jól ismerik egymást: már 2009-ben is együtt dolgoztak a Hajrá, Bliss! című vígjátékban, igaz, ott Barrymore még csak próbálgatta a rendezői szárnyait.

A mostani sztori egy műkincsrablást dolgoz fel, néhány izgalmas csavarral. A főszereplő egy olyan fiatal lány, akinek egész családja a lopásból él, mégpedig nem is kispályás szinten, de elhatározza, ő más úton szeretne járni.

Csakhogy amikor nyoma vész egy gengszer műkincsgyűjteményének és a lány apját gyanúsítják meg, úgy dönt, néhány segítővel összefogva visszalopja a kollekciót.

A mozihoz, amelyet a Warner Bros égisze alatt fognak elkészíteni, még csupán keresik a lehetséges szereplőket, ám azt már elárulták, hogy ifjú pályakezdők, a 20-as éveik elején járó színészek közül fognak válogatni.

Még több hír Drew Barrymore-ról

Fotó: Butterfunk (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.