A sztár megszakította kapcsolatát a szüleivel!

Döbbenet! Drew Barrymore látni sem akarja az anyját!

Túl mély az árok, ami közöttük húzódik: a hollywoodi túlélőnek, Drew Barrymore-nak semmilyen kapcsolata sincs édesanyjával. A Nem kellesz eléggé sztárja 17 éves korában megszakította kapcsolatát a szüleivel és anyjával, Jaid-del azóta egy szót sem váltott.

2009.03.12 16:45rtlbulvar.hu
Drew édesanyjával gyermekkorában!

– " Útjaink különváltak, amikor 17 éves voltam, és azóta sem békültünk ki ."– mesélte a színésznő a zűrös családi helyzetéről.
 
Édesapjával, John Barrymore-ral sem ápolt jobb a kapcsolatot a hollywoodi sztár: a férfi elhagyta családját, amikor a Drew még csak kisbaba volt, és egész gyerekkorában nélkülöznie kellett apját. 

Ugyan a 34 éves sztár röviddel apja halála előtt kibékült vele, Drew ennek ellenére gyakran szomorú amiatt, hogy csak kevés időt töltöttek együtt. John soha nem nőtt fel apai feladataihoz. 

– " Ő egy szabad lélek volt, aki megállíthatatlanul ment a saját feje után." – mondta Drew.

– " Biztos vagyok benne, hogy ez meghatározza a férfiakkal való kapcsolatomat. "

Időközben a hollywoodi sztár elég érett lett ahhoz, hogy nehéz gyerekkorának a pozitív oldalát nézze: korábbi tapasztalatai nagyban segítik őt új filmje, a Grey Gardens forgatásában is. Ebben Drew egy gazdag családból származó lányt játszik, aki mindent felad, hogy anyjával teljes szegénységben éljen.
 
– " Örültem, hogy valamit kamatoztathatok a fájdalmamból a szerep kedvéért. Azt gondolom, hogy az egykori vidámságom mellett, ma már sok komorság van bennem. Gyerekként egy intézetbe kerültem, és most úgy éreztem, mintha újra ott lennék. Gyakran voltam boldogtalan és elszigetelt ."– igyekezett Drew szavakba önteni az érzéseit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.