Charlie angyala saját divatot diktál

Drew Barrymore büszke stílusára

A napokban mindenkit elkápráztatott, amikor egy nem mindennapi ruhakölteményben jelent meg.

2009.04.18 13:45rtlbulvar.hu

Drew saját bevallása szerint soha nem követte a divatot, nem szereti azt hordani, amit mindenki más. Ezt időről időre be is bizonyítja, megjelensésével magára vonzza a tekinteteket.

Legújabb filmjének bemutatójára egy hozzá illően különleges ruhában érkezett, és büszkén kihúzta magát a kamerák kereszttüzében. A jelek szerint volt barátja, Justin Long is felfigyelt rá, a premier utáni bulin együtt mutatkoztak.

A színésznő és Justin Long kapcsolata tavaly nyáron ért véget egy év után. Azóta azonban többször találkoztak már, forgattak is együtt. Ezután is biztos összefutnak még, így az sem kizárt, hogy újra egymásra találnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.