Intim közelségben a két színésznő!

Drew Barrymore szájon csókolta a kolléganőjét!

Meglepő fotókkal jelentkezik az egyik női magazin legújabb száma: a görkorcsonya-versenyzőkről szóló filmben együtt szereplő Drew Barrymore és Ellen Page csókot vált.

2009.09.10 12:22ma.hu

A csinos szőke és a szemrevaló barna színésznő a Whip It című alkotásban játszik együtt.

Közös szereplésük kapcsán a Marie Claire magazinban több oldalon át nyilatkoznak és pózoltak a lányok - mitagadás, igen pikáns módon is.

A történetet Drew Barrymore rendezte, és maga is játszik benne. A sztori a női görkorcsolya-versenyzők világába ad bepillantást.

Ellen Page,
akit a Juno című alkotásból ismerhetnek a nézők, egy vagány görkorist alakít, aki annak ellenére is a sport szerelmese, hogy édesanyja tiltotta ettől.

Drew pedig egy szintén görkorcsolyás versenyző szerepében látható.

A színésznőt magával ragadta a Shauna Cross által írt történet, mivel maga is megtapasztalta, milyen nyomás nehezedik az emberre az élet minden területén: az elvárások, a mások véleménye.

Drew és Ellen a Marie Claire hasábjain nagyon egy hullámhosszon vannak: még a két sztár még egy laza szájra pusziját is megörökítették!

Micsoda? Drew Barrymore makói?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.