Lánya lesz a színésznőnek

Kishúgot kap Drew Barrymore 14 hónapos gyermeke

Drew Barrymore első gyermeke, Olive még csak 14 hónapos, a színésznő pedig egy hónapja jelentette be, hogy érkezik a második gyermek. Most az is kiderült, hogy kislányt várnak férjével.

2013.12.12 13:29ma.hu / MTI
Fotó: MTI

14 hónappal ezelőtt egy kislány érkezett Drew Barrymore-hoz és férjéhez, Will Kopelman színészhez, most egy újabb lánnyal fog gyarapodni a hollywoodi pár családja. Barrymore november közepén jelentette be, hogy érkezik a második baba, ám az csak most derült ki, hogy Olive egy kishúgot kap. A 38 éves sztár a People magazinnak beszélt az örömhírről.

Mint az egykori gyermekszínész mondta, mindenképp szeretett volna kistestvért a lányának, mert ő egykeként nőtt fel, és "az nagyon magányos dolog" - vélte. Arra nem tért ki, hogy mikorra várják a kislány érkezését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.