Miért adná az arcát más márkához?

Saját kozmetikumokkal rukkol elő Drew Barrymore

Saját kozmetikai márkával lép be a szépségpiacra Drew Barrymore, igaz, csak januártól, mert addig még egy másik cégnek az arcaként tündököl a plakátokon.

2012.10.29 18:29ma.hu
Fotó: MTI

Már nem éri be azzal Drew Barrymore, hogy egy nemzetközileg ismert és elismert kozmetikai márkához adja az arcát: úgy döntött, hogy amint lejár az öt évre kötött szerződése a Max Factorral, saját kezébe veszi a szépség irányítását - értesült az egyik online női divatlap. A színésznőt januártól már nem köti semmilyen megállapodás, így semmi nem állhat az útjában, ami meggátolná álma beteljesülését.

A szépség egy saját sminkmárka piacra dobását tervezi, amit a meg nem erősített hírek szerint kizárólag az egyik legnagyobb áruházlánc üzleteiben fognak forgalmazni, a szakmai hátteret pedig egy olasz kozmetikai és sminkcég adja.

Figyelembe véve Barrymore kaméleonként változó külsejét, mellyel hol vérvörös rúzsban, hol szinte teljesen natúr hatású sminkben jelenik meg, a tervezett márkától is sokat várhatunk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.