Apokalipszis helyett meditatív filmet rendez

Drew Barrymore egy másik világvégét hoz

A világvégéről készít filmet Drew Barrymore, aki ezúttal másodszor áll rendezőként a kamera mögött.

2012.08.02 14:29MTI

A Warner Bros stúdió produkciójában születő The End című filmdráma több szálon futó történetet mutat be, amelynek szereplői megbékélnek sorsukkal a Föld utolsó napjaiban. A történet nem az apokalipszisfilmek megszokott forgatókönyvét követi, a halál és a pusztulás helyett az életről szól, és megközelítése inkább meditatív.

Fotó: MTI

Szerepet kap benne egy londoni rádiós személyiség, aki elhatározza, hogy az utolsó pillanatig közvetíti az eseményeket; egy apa, aki a tokiói káoszban akarja megtalálni feleségét és kisbabáját, valamint egy amerikai kamasz pár, akiket szüleik döntése választ el egymástól.

A forgatókönyvet Aron Eli Coleite írta, aki a Hősök című tévésorozaton is dolgozott. Drew Barrymore első rendezését, a Hajrá Bliss! című vígjátékot 2009-ben láthatták a nézők a mozikban. Akkor játszott is a saját filmjében, a The Endben azonban nem szerepel majd.

Még több hír Drew Barrymore-ról

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.