Nem kapott elég megbecsülést

Bosszúból vizelt a kolléganői teájába az óvóbácsi

Az óvónőknek először csak a tea furcsa szaga tűnt fel, ám egyre többször vált gyanússá a frissítő, ezért elrejtettek egy felvételre állított mobiltelefont. Amit láttak, alig akarták elhinni.

2014.04.11 18:29ma.hu

Rendszeresen belevizelt a kolléganői teájába egy óvodai felügyelő, ám mégsem került bíróság elé, sőt, a rendőrség megszüntette ellene a nyomozást a nyilvánvaló bizonyítékok és a saját beismerő vallomása ellenére. A kínai Lianyungangban működő óvoda dolgozója, az 54 éves Gao Chao azt mondta, azért vizelt a teába, mert a kolléganőitől nem kapott kellő tiszteletet és valahogyan bosszút akart állni rajtuk.

Az egyik áldozata, a 26 éves Li Kao elmondta, hogy elsőként neki tűnt fel, hogy valami nincs rendben a teájukkal. "Furcsa szaga volt a teámnak néhány hete, amikor visszatértem a terembe a gyerekekkel a játszótéri játék után" - mesélte. "A poharak nem átlátszóak, ezért nehéz lett volna a folyadék állagán észrevenni a furcsaságot, de a szag egyértelmű volt, és ugyanaz érződött a termoszból is, amiben a teát tároltuk."

Fotó: freedigitalphotos.net/tungphoto

Miután az eset többször is megismétlődött, a négy óvónő - 21 és 26 év közöttiek mind - elhelyeztek egy okostelefont a teremben, azon keresztül figyelték, mi történik, amikor ők nincsenek benn. A látvány megdöbbentette őket, Gao Chao ellen viszont már egyértelmű bizonyítékuk volt. Első felindulásukban ultimátumot nyújtottak be az intézmény vezetőjének, hogy amíg a férfi ott dolgozik, addig ők nem mennek vissza. Végül mégis beérték egy bocsánatkéréssel és némi anyagi kárpótlással, és azzal az ígérettel, hogy soha többé nem tesz ilyet.

A rendőrség egyébként azért zárta le az ügyet ellene, mert megvizsgálták őt egészségügyi szempontból és kiderült, hogy nincs fertőző betegsége, márpedig a vizelet az egyik legsterilebb folyadék, így orvosi szempontból "nem okozott kárt" - áll a jelentésben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.