Nyilvánosan könnyített magán

Börtönbe került, mert levizelte a Tesco kólakészletét

"Váratlanul" tört rá a vizelési inger, és nem volt már ideje elmenni a vécéig - ezzel magyarázta egy férfi, hogy miért húzta le a sliccét az áruház kellős közepén, a kólás lerakat mellett.

2013.08.05 07:30ma.hu

"Váratlan" vizelési inger tört rá a lumbágójára szedett gyógyszer mellékhatásaként, ezért kellett sürgősen elvégeznie a dolgát - ezzel védte az ügyvéd azt a 36 férfit, aki korábban a Tesco üdítős során húzta le a sliccét és vizelt le mintegy 242 font (83 ezer forint) értékű kólát. Stephen Goldringet az egyik angliai Tesco üzletben csípte el a biztonsági kamera, így egyértelmű bizonyíték is volt ellene, tettét csak magyarázni tudta, tagadni nem.

A vád közlése szerint a férfi odasétált a kóláspalackokhoz, lehúzta a cipzárt, elvégezte a dolgát, majd miután kezét a nadrágjába törölte, visszament a barátjához. A levizelt készletet teljesen meg kellett semmisíteni egészségügyi okokból - közölte az ügyész. A férfi elismerte a rongálást, amely miatt a bíróság két hét börtönre ítélte felfüggesztetten, de miután egy közlekedési szabálysértésen kapták, a büntetés azonnal életbe lépett - közölte a Daily Mirror.

Fotó: freedigitalphotos.net


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.