Szagolgatja és szürcsöli is a vizeletet

Gyomorforgató mánia: képtelen ellenállni a pisis pelenkáknak

A legtöbb ember örül, ha mielőbb megszabadulhat az átnedvesedett pelenkáktól, van, aki a gyermeke szobatisztaságát is alig győzi kivárni, egy 22 éves New York-i nő viszont gyomorforgató vonzalmat érez irántuk.

2014.01.16 13:42ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net

Függőség és függőség közt igenis van különbség, nemcsak a mértékben, de a minőségében is. Mert mi az a napi 8-10 kávé vagy a másfél doboz cigi, esetleg a leküzdhetetlen sütivágy a 22 éves New York-i nő szenvedélyéhez képest, aki képtelen ellenállni a telepisilt pelenkáknak? Keyshia - a nő vezetékneve nem ismert - az amerikai TLC tévécsatorna műsorában mutatkozott be, és lelkesen ecsetelte, hogy minden ismerősétől megszállottan próbálja begyűjteni a használt pelenkákat, hogy aztán azokat szagolgassa, és - kapaszkodjanak, ez tényleg gyomorforgató! - szívogassa.

"Imádom, csodálatos íze van! Van egy nálam a konyhában, ha főzök, tartogatok mindig egyet a fiókomban, nálam van, ha alszom, és a csomagtartómban is mindig van egy, akárcsak a zsebemben, mint valami könyv" - magyarázza lelkesen a bizarr függőségeket bemutató sorozatban. Azt is hozzáteszi, hogy ha belép egy szobába és megérzi az illatát, akkor teljesen odáig van tőle és meg akarja kóstolni, és azt is megtudhatták tőle a sorozat nézői - már aki addig még nem kapcsolt el -, hogy minél jobban tele van a pelenka, annál jobb.

Pedig azt hittük, a szappanevő lánynál rosszabb már nem jöhet...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.