Sarah Willman retteg a ráktól

Nem tud leállni: betegesen szoláriumfüggő a Barbie baba

14 évesen még a malibui Barbie babaként emlegették, mostanra azonban a kétgyermekes anyuka egészen mással marad még mindig a címlapokon: betegesen megszállottja a barnulásnak.

2013.05.21 07:29ma.hu

Noha részmunkaidős modellként mindmáig boldogan pózolhatna az újságok címlapján és a két gyermeke után is vonzónak érezhetné magát, az Észak-Dakotában élő Sarah Willman olyan önértékelési zavarokkal küzd, amelyek miatt képtelen leszokni a szoláriumozásról. Az egyébként valóban csinos nő még a középiskolás évei elején vált híressé, amikor "a malibui Barbie" néven kezdték emlegetni a babaarca és vékony vonalai miatt, ám alig volt még 14 éves, amikor rákapott a mesterséges barnulásra és azóta nem is hagyta abba.

Fotó: Facebook

Sarah heti öt napon alkalmanként 20 percet tölt a szoláriumban, és bár retteg a bőrráktól, amit a túl gyakori szolizás okozhat, azt mondja, egyszerűen nem bír megszabadulni a függőségétől. "Próbáltam, de nem ment" - magyarázta. Bevallása szerint képes akár az éjszaka közepén is kiszökni a férje mellől, csak hogy meglegyen a napi fénycső-adagja, ám a kockázatnak azért ahhoz épp eléggé tudatában van, hogy a saját gyerekeit mindenáron lebeszélje erről a káros szenvedélyről.

"Azt hiszem, az anyukám nagyon aggódik, mert ha én lennék a saját anyám és nekem tenné ezt a lányom, én sem lennék boldog tőle" - fogalmazott. "Nem akarom, hogy a lányom barnuljon. Soha nem lépek a szoláriumba a gyermekeimmel."

Függősége 16-17 éves kora körül érte el a csúcspontját, amikor elmondása szerint már sokkal könnyebb volt megszökni a szüleitől és elosonni a legközelebbi szalonba. "Úgy éreztem, erre szükségem van ahhoz, hogy tökéletes legyek" - indokolta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.