A valóságban nem úgy zajlott

Angolnát szedtek ki a pornófüggő férfi testéből

Egy pornófilmben látta és akkor kapott kedvet hozzá, ám a valóságban nem úgy történtek a dolgok: a szexrajongó testéből nem akart kijönni az angolna, az orvosokhoz kellett fordulnia.

2013.04.10 17:09ma.hu

Kétségbeesetten rohant a kórházba egy 39 éves dél-kínai férfi, aki egy pornófilmben látott jelenetet akart kipróbálni, de a perverz mutatvány nem úgy sült el, ahogyan arra számított. A felnőttfilmek nagy rajongójából végül sürgősségi műtéttel kellett eltávolítani a beleibe szorult angolnát, miután az azt megelőző számos gyógyszeres kísérlet és a különféle orvosi szondák eredménytelennek bizonyultak.

A kórház sürgősségi osztályán először nem is nagyon értették, mit habot a kétségbeesett férfi, aki könyörögve sürgette őket, hogy segítsenek kiszedni belőle a testén keresztülkúszó angolnát. Utóbb bevallotta, hogy egy szexfilmben látta a jelenetet és azt akarta lemásolni, de miután a végbelébe csúsztatta a mintegy fél méter hosszú és több mint fél kilós ázsiai mocsárangolnát, az nem tudott visszafordulni a belekben és ezért egyre beljebb fúrta magát.

"Amikor kiszedtük, még élt, de nem sokkal később elpusztult, ami valószínűleg inkább megváltás volt számára" - idézte az egyik orvost a Daily Mirror című brit lap. "Ez egy különösen ostoba mutatvány volt és súlyos sérüléseket okozott a férfi számára. Az angolnának rendkívül kicsi, ámde annál élesebb fogai vannak" - tette hozzá.

A perverz férfinek mindazonáltal még az állatkínzás vádjával is szembe kell néznie - toldotta meg a kórházi szakember szavait a helyi rendőrség szószólója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.