DJ Dominique nagy hangsúlyt fektet a sportra

Sztárok mozgatták meg az iskolás diákokat

DJ Dominique mindig is nagyon fontosnak tartotta a mozgást, a zene mellett ez a másik nagy szerelme. Ennek jegyében most egy csapat híres zenésszel karöltve az iskolásokat célozta meg, nem is sikertelenül.

Sportnapot tartottak DJ Dominique és barátai képgaléria

2014.04.04 12:40ma.hu

Két iskola diákjainak is különleges élményben volt része a napokban, amikor DJ Dominique és néhány barátja állított be a nebulókhoz. A lemezlovas mindig is nagy élharcosa volt a sportos életmódnak, így aztán nem csoda, hogy most is azon volt, hogy minél több diákot mozgasson meg. A vidám programban olyan hírességek álltak mellé, mint párja, Szávay Ági teniszbajnok, Dávid Kornél, Szekeres Pál, Mészöly Géza, valamint Patai Anna, Gyurcsík Tibi és az MDC zenekar tagjai.

A sportnap keretén belül az iskolások szabadon választhattak a tenisz, a kosárlabda és a foci közt, és azok sem maradtak ki, akiknek korlátozottabbak a lehetőségeik a mozgásra: nemcsak az egészséges gyerekek mérhették össze tudásukat a hírességekkel, de Szávay Ági elfogadta a kihívást a speciális olimpikon gyerekektől, a kerekesszékesek pedig Szekeres Pált izzasztották meg a kosárlabdapályán.

Mindenki dedikálást akart... (Fotó: Sunhill - A sztárok fotóihoz KATT a képre!)

Persze az elmaradhatatlan kedvenc, a foci is terítékre került, ott igazi legendák tűntek fel a színen, Mészöly Géza és Sallai Sándor mellett a Kőbányai Ifjúsági Sport Egyesület (KISE) játékosai és edzői léptek pályára.

Nagyon örülök, hogy létrejött ez a két esemény, mivel szerintem a mozgás elengedhetetlen része az egészséges életnek. Az iskoláskori sport nagyon fontos, mert csapatjátékra, türelemre és fair playre tanítja a gyerekeket. Nagy megtiszteltetés volt, hogy igazi sportlegendák vettek részt a két rendezvényen. Ez nemcsak a srácoknak, hanem nekem is nagyon nagy élményt nyújtott! Dávid Kornéllal, Mészöly Gézával egy pályán játszani felejthetetlen pillanat volt! Remélem még sok ilyen rendezvényünk lesz!” – mesélte DJ Dominique.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.