DJ Dominique beindította a Funky Traint

Képek - Funky Partyn lazítottak az X-Faktor sztárjai

DJ Dominique egy különleges afterpartyra hívta meg a Down Alapítvány 20. születésnapján rendezett gálán fellépő művészeket.

Beindult a funkyvonat! képgaléria

2012.10.09 10:29ma.hu

DJ Dominique a Körcsarnokbeli koncertje után úgy gondolta, hogy egy kis lazításra invitálja munkatársait, valamint fellépő barátait. A Creolban megrendezett Funky Train The Partyn mindenki hajnalig mulatott.

Gyurcsík Tibi, az Apollo23 és Felly K önfeledten énekelte a legnagyobb slágereket! A lemezlovas elhatározta, hogy megismétli ezt a bulit és kollégájával, DJ Fattel már szervezik a következő Funky Train partyt.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.