DJ Dominique szülinapi bulija fergeteges lett

Képek - Meglepték a sztárok a sztár DJ-t

DJ Dominique a napokban ünnepelte születésnapját és ez alkalomból egy kis baráti összejövetelt szervezett. A bulin azonban meglepetések hada - és számos sztárvendég - várta.

Nagy bulit csaptak DJ Dominique barátai képgaléria

2012.06.26 14:29ma.hu

Egy kis baráti összejövetelre voltak hivatalosak DJ Dominique közeli ismerősei a Morrison’s Ligetben, hogy közösen ünnepeljék meg a népszerű DJ szülinapját. Az este folyamán azonban meglepetések várták a lemezlovast.

Kozsó és kedvese egy közös produkciót adott elő szülinapos tiszteletére, amit a szórakozóhely közönsége is nagyon élvezett. Éjféltájban Nyertes Zsuzsa is megérkezett Marilyn Monroe bőrébe bújva a parti helyszínére. Előadta a híres szülinapi köszöntő dalt egy picit átírva, Happy Birthday Mr. Rezidens szöveggel, amivel minden jelenlévőnek derültséget okozott.

DJ Dominique először nagyon zavarba jött a hirtelen feltűnt színésznő láttán, de aztán a színpadon már mosolyogva táncolt Zsuzsával.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)


A tortaevés után elhalkult a zene, várható volt még valami kis extra fellépő. Ekkor a színpadra lépett Kolozsi Krisztián, a híres Jacko-imitátor és egy csak erre az estére készült koreográfiával lepte meg az ünnepeltet. Az összes meghívott táncra perdült a híres Jackson-dalok hallatán.

A bulin hemzsegtek a hírességek. Eljöttek felköszönteni a lemezlovast az Apollo23 tagjai, az olimpikon Mohamed Aida, Heincz Gábor Biga, Sipos F. Tamás és a kerekesszékes, örökké vidám bloggerlány, Mosolyka is.

DJ Dominique arcáról egész este nem lehetett letörölni a mosolyt, annyira meghatotta barátai figyelmessége és kedvessége. Az éjszaka során feltöltődve és boldogan állt a színpadra, hogy zenéjével szórakoztassa a bulizni vágyókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.