A legtöbb előadó csak álmodozhat róla

Lehetetlennek hitték, de DJ Dominique megcsinálta!

DJ Dominique két albuma is szerepel a MAHASZ válogatás- és mixlemezek sikerlistáján. A Megamix 2011 ráadásul több hete az előkelő első helyen áll, míg a frissebb Disco Hit Mix 2012, a toplista hetedik pozícióját foglalja el. Ezzel a teljesítménnyel elérte azt, amit a legtöbb hazai előadó csak az álmaiban remél.

DJ Dominique képgaléria

2012.02.08 13:29Sunhill Media

A MAHASZ válogatás- és mixlemezek sikerlistáján első helyezett Megamix 2011 albumon összesen 54 dal mixváltozata hallható. DJ Dominique olyan előadók slágereit dolgozta fel, mint a Csillag születik felfedezettje, Varga Viktor vagy a 2010-es X-Faktor egyik sztárja, Vastag Tamás.

Megtalálható rajta Geszti Péter új együttesének, a Gringo Sztár legsikeresebb kislemezének, a Télen-nyáron nyárnak is a remix verziója. Az albumról nem hiányozhatnak az olyan klasszikusok dalai sem, mint a Beatrice, a Rapülők, Cserháti Zsuzsa és a Neoton Família. Eközben a Disco Hit Mix 2012 hét hete szerepel a MAHASZ listáján, jelenleg a hetedik helyen áll, három pozíciót javítva a múlt heti helyezéséhez képest.

Fotó: SunHill Media (A galériához KATT a képre!)


DJ Dominique igazán mozgalmas éven van túl, hiszen a rengeteg teltházas buli mellett a legnagyobb hazai sztárénekesek is mind őt választották nagykoncertjükön. Volt, ahol műsorvezetőként, volt, ahol DJ-ként szórakoztatta a sportcsarnok közönségét: többek közt Wolf Kati, Takács Nikolas, a Smile zenekar és a 2011-es X-faktorosok szuperkoncertjén is ő felelt a hangulat megalapozásáért.

A sztár DJ 2012-ben sem pihen, máris nagyszabású terveken dolgozik. “Nagyon jó érzés, hogy az egyik albumom több hete listavezető, ez fantasztikus visszaigazolás nekem, így természetesen idén sincs megállás. Részt veszek az Eurovíziós Dalfesztivál elődöntőiben zsűritagként, emellett több új zenei projekten is dolgozom. Az X-Faktorban feltűnt Apollo23-mal hamarosan felvesszük az első közös dalunkat. A zenén kívül pedig idén is nagy hagsúlyt fektetek a jótékonysági akciók szervezésére és támogatására” – mondta DJ Dominique.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.