Fontos küldetés vár DJ Dominique-re Londonban

Az olimpiára készül a sztár-DJ

Dj Dominique a napokban tért vissza Londonból, ahol egy nagysikerű bulit adott az ott élő magyaroknak. Miután köztudott róla, hogy sportfanatikus, nem tudta kihagyni a közelgő Olimpia legfontosabb helyszíneit sem.

2012.05.24 12:29ma.hu

DJ Dominique több éve a hazai paralimpiai csapat egyik fő támogatója, így már gőzerővel készül a nyári versenyekre. Sportszerető emberként már alig várja, hogy elkezdődjön a sportvilág legfontosabb időszaka, amelyben természetesen bőven kiveszi majd a részét.

Fotó: Sunhill

A napokban meghívták a Londonban élő magyarok egy koncertre, ahol a hatalmas szórakozóhelyen egy fergeteges partit csinált. A rendezvényen megismerkedett egy ott élő sportdiplomatával, aki elvitte az egyik olyan helyre, ahol a legfontosabb VIP vendégek szurkolnak majd az Olimpia ideje alatt.

Az impozáns, rendkívül elegáns épület jelenleg még nincs senki előtt megnyitva, így nagyon nagy kegy, hogy beengedték oda a lemezlovast körbenézni. Ezen úriembertől meghívást kapott a versenyre is és belépést biztosítanak neki az impozáns szurkolói klubba.

"Már számolom a napokat, hogy elkezdődjön az Olimpia. Nagyon remélem, hogy most is rengeteg éremmel leszünk gazdagabbak. Évek óta a szívügyem a hazai paralimpiai csapat, így nekik különösen nagyon drukkolok. Fantasztikus volt még így üresen is látni a szurkolói klubot és az egész város izgalmát.

Biztosan hihetetlen élmény lesz újra átélni a versenyt a helyszínről és ott lenni a forgatagban. Egy nagy durranásra is készülök az Olimpiával kapcsolatban, de hogy mi az, még maradjon egy kis ideig titok!
" - mesélte DJ Dominique lelkesen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.