80 fellépő a 17 éves koncerten

Képek - Sztárparádé DJ Dominique jótékonysági koncertjén

DJ Dominique 17. éve rendezi meg jótékonysági koncertjét. Az idei évben rekordmennyiségű, 80 hazai sztár lépett színpadra. A Budapest Körcsarnok tömve volt bulizni vágyó egészséges és sérült fiatallal.

Sztárparádé DJ Dominique jótékonysági koncertjén képgaléria

2012.04.17 14:29Sunhill Media

A DJ Dominique és barátai elnevezésű koncert idén maratoni hosszúságúra nyúlt, hiszen 80 hazai sztár lépett a színpadra. Jelen volt többek között Tóth Gabi, Vastag Csaba és Tomi, Kocsis Tibi, Gyurcsik Tibi, Király Viktor, Zoltán Erika, Kiki, Brasch Bence, Fluor Tomi és még rengeteg híresség.

Az esemény műsorvezetői közt is a legismertebb konferansziék tűntek fel: Bálint Antónia, Gönczi Gábor, Pataki Zita, Barabás Évi és Szellő István. Azt RTL Klub híradósa kisfiával érkezett, aki nagyon élvezte a koncertet és szinte kívülről fújta az összes mai slágert. A bulira többen családjukkal jöttek, Szekeres Adriennt férje és két kislánya kísérte el, Szandi a férjével, Bogdán Csabával, Lakatos Yvette anyukájával, Dobrády Ákos testvérével, a Nyári lányok pedig édesapjukkal buliztak.

Csak úgy dőltek az adományok (Fotó: Sunhill Media - A koncert pillanatai a galériában: KATT a képre!)


A koncertre nem volt belépődíj, mindössze annyit kértek a szervezők, hogy egy ajándékkal érkezzenek a szórakozni vágyók. Ám még a rendezőket is meglepte, hogy milyen mennyiségű adomány érkezett: az esemény közben folyamatosan szállították el az ajándékokat, hogy legyen hely az újabbaknak.

A játékok a Jászberényi Kórházba és a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség Fűtött utca intézményébe kerültek, ahol több ezer gyereknek és felnőttnek okoztak örömet.

A hangulat nemcsak a közönség soraiban volt fantasztikus, hanem a színpad mögött is, ahol minden fellépő szívből örült rég nem látott kollegájának és együtt élvezték a koncertet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.