Már nemcsak a zenéről szólt a rendezvény

Együtt jótékonykodott a sztárpár, Szávay Ági és DJ Dominique

A népszerű lemezlovas idén 19. alkalommal rendezte meg a DJ Dominique és barátai jótékonysági koncertet, nem is akárhogyan. Most a rendezvény rendhagyó módon két napos lett.

Újra jótékonykodott DJ Dominique képgaléria

2014.02.11 12:15ma.hu

Az első nap egy sportrendezvény volt, melyen sztárok teniszeztek és fociztak rászoruló és fogyatékos gyerekekkel, pénteken pedig igazi fergeteg party vette kezdetét a rendezvényeknek helyt adó Újlak utcai általános iskolában. A sportolók és a fellépők közt sok más mellett olyan neves személyekkel találkozhattunk, mint például Kiki, Varga Viktor, Csordás Tibi, Ungár Anikó, a Bestiák, Vincze Lilla, Lola, vagy épp Hevesi Tamás.

DJ Dominique szívügye ez a koncertsorozat. Minden évben nagy erőkkel készül rá, így volt ez idén is. A sikeres DJ egy hirtelen ötlettől vezérelve kitalálta, hogy 2014-ben ne csak a zenéről szóljon a jótékonysági esemény, hanem a sportról is. Ennek megszervezésében nagy segítségére volt szerelme, a legsikeresebb magyar teniszcsillag, Szávay Ági is.

Az Újlak utcai általános iskola nebulói és fogyatékos gyerekek először Ágival és néhány sportolni szerető sztárral teniszeztek együtt, majd egy óriási focimeccsbe kezdtek.Másnap kipihenvén a mozgás fáradalmait, egy hatalmas bulival ünnepeltek, ahol a legnagyobb kedvencek léptek színpadra.

Fotó: Sunhill (A galériához KATT a képre!)

"Nagyon fontos nekem, hogy segíthessek. Boldogság számomra, hogy most találtam egy társat az életben, akinek ugyanazok az alapelvei. Egy jótékonysági eseményen találkoztunk először és már akkor szimpatikusak voltunk egymásnak, de csak később lett egyértelmű számunkra, hogy összetartozunk" - mesélte Szávay Ági.

"A DJ Dominique és barátai koncertsorozat idén 19 éves, de ez az év egy picit más. Most kétnapos lett a rendezvény, hiszen első nap a gyerekekkel együtt sportoltunk, melynek fővédnöke Szávay Ági volt, a pénteki napért pedig én voltam a felelős. Egy hatalmas buli csaptunk az iskolában!" - örvendezett boldogan DJ Dominique.

Szávay Ági egy hatalmas terv megvalósításán dolgozik éppen, egy teniszakadémiát szeretne nyitni, aminek megvalósításában mindenben segítségére van DJ Dominique. Ahogy a párt ismerjük, a megnyitó már nincs is olyan messze!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.