Elbukta a Real Madrid-meccset a sztár

Egy rakás pénzt dobott ki feleslegesen DJ Dominique

Egy hét alatt 3 országban 6 fellépés - DJ Dominique-nak nem sok ideje jut pihenni, így a ritka alkalmakat igyekszik olyan programmal tölteni, ami igazán különleges. Ám legutóbb nagy csalódás érte.

2013.11.06 10:34ma.hu

DJ Dominique és Bárány Attila mostanában már nemcsak a hazai klubok rezidensei, hanem gyakran hívják őket külföldi fesztiválokra, klubkomplexumokba zenélni. Így volt ez nemrégiben is, mikor először Tux-ban, majd Zürichben szórakoztatták a közönséget három napon át. Az éjszakai munka mellett síelésre már nem nagyon maradt ideje a két lemezlovasnak, de legalább a két várost megismerték.

Miután hazaértek, itthon is várta DJ Dominique-ot egy belföldi túra, mivel egy éjszaka alatt volt bulija Budapesten, Esztergomban, majd visszatért a fővárosba, hogy a Moulin Rouge szombat esti rezindense legyen.

A sok munka után alig várta, hogy végre egy kicsit pihenhessen Barcelonában és láthassa az El Clasico-t, ahol kedvenc csapatának, a Real Madridnak szurkolhasson a több tízezres tömegben. Ám barcelonai pihenése előtt szomorú hírt kapott: a spanyol szövetség vasárnapról szombatra tette át a meccset, és mivel Attila aznap Budapesten lépett fel, nem tudott jelen lenni a nagy összecsapáson.

Fotó: Sunhill

Hónapok óta készültem erre a meccsre, alig vártam, hogy lássam a Realt játék közben. Megvettem rá a méregdrága belépőt és a repülőjegyet is jó korán, hogy biztosan ne maradjak le. Az itthoni fellépéseimet is ehhez a mérkőzéshez igazítottam, hogy vasárnap már kint élvezhessem a hangulatot. A meccs előtt három héttel azonban a spanyol szövetség áttette az időpontot szombatra, amikor nekem itthon kötelezettségeim voltak. Sajnos elbuktam a jegy árát.

Az utat nem mondtam le, mert szükségem volt a pihenésre, de azért szomorúan sétáltam el a stadion előtt. Mondjuk a pár napos pihenő még így is remekül sikerült, finomakat ettem, nagyokat sétáltam és kicsit kizökkentem a munkából adódó stresszből
” – meséli DJ Dominique.

Természetesen a lemezlovas a pihenés után újult erővel veti bele magát a munkába és november 8-án egy fergeteges bulit csap majd a Moulin Rouge-ban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.