Nem tudni semmit az áldozatról

Bomló emberi maradványok borzolják egy repülőtér nyugalmát

Egyelőre nem tudják a rendőrök, ki az áldozat és miért ölték meg, de azt is csak a boncolás után tudják megmondani, hogy pontosan mióta hevert a repülőtérhez közeli szeméttelepen a holttest.

2014.03.21 09:29ma.hu
Fotó: freedigitalphotos.net (Képünk illusztráció!)

Egyelőre még vizsgálják azt a tetemet, amelyet a floridai Deland repülőterének közelében találtak csütörtökön, de még az sem egyértelmű, hogy férfit vagy nőt találtak, annyira lebomlott már a holttest. A maradványokat egy járókelő fedezte fel az Oak Street közelében, ahol egy szemetes zsákban valami gyanúsat vett észre. Nem kellett sokat gondolkoznia, hogy rájöjjön, csontok állnak ki a zsákból, és rögtön a rendőrséget hívta - számolt be a News13 című amerikai hírhonlap.

A rendőrség vizsgálja a feltehetően gyilkosság körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.