Egy lépcsőházban találták meg a nő holttestét

Kórházból tűnt el, holtan került elő

Több mint két héttel ezelőtt veszett nyoma a kétgyermekes anyának abban a kórházban, ahová egy fertőzés miatt ment be kezelésre, most pedig az egyik elhagyatott lépcsőházban találtak rá holtan.

2013.10.10 14:50ma.hu

Egy holttestet találtak szerdán az egyik San Franciscó-i kórház ritkán használt lépcsőházában, a gyanú szerint szinte teljesen biztos, hogy a kétgyermekes Lynne Spalding teteme, aki még szeptember 21-én tűnt el a szobájából, ahol egy fertőzés miatt kezelték. A holttestet az egyik dolgozó fedezte fel - adta hírül a Metro című brit lap.

Hogy pontosan mi történt, azt egyelőre még találgatni sem nagyon érdemes, a kórház szóvivője csak annyit mondott az eset kapcsán, hogy rendkívül sajnálja, ami történt, és megindították a vizsgálatot. A feltételezett áldozat barátai szerint az Angliából bevándorolt, a turizmusban dolgozó törékeny, vékony testalkatú nő a gyógyszerei bevétele után zavarttá vált, ez is közrejátszhatott a tragédiában. A város azon részét egyébként, ahol a kórház áll, az elmúlt majdnem 3 hétben ellepték a plakátok, melyeken a rokonok és barátok tudatták mindenkivel, hogy a nőnek nyoma veszett.

Az ügyben természetesen a rendőrség is nyomozást indított.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.