Kizárták a közösségi oldalakról

Sajtos-húsos pitével szexelt, hogy híressé váljon - sikerült neki

Egy sajtos-húsos töltött pitét dugott meg az éttermi szakács, elmondása szerint azért, hogy híressé váljon. Ez sikerült is neki, de azóta több közösségi oldalról is kitiltották.

2014.03.04 18:29ma.hu

Kitiltották a Twitterről és a Vine közösségi oldalról is azt a fiatalt, aki szakácsként dolgozik egy étteremben, de nem ez volt a bűne, hanem az, hogy egy étellel szexelt és a videót feltöltötte a közösségi oldalakra. "Arra gondoltam, hogy ez kib***tt vicces lesz" - magyarázta a VersacePopTarts felhasználónevű fiatal, akinek az egésszel az volt a célja, hogy híressé váljon.

"Megpróbáltam óvszer nélkül csinálni, és túl forró volt. Úgyhogy betettem a hűtőbe egy kicsit, és azt mondtam: srácok, muszáj óvszert használnom, ha igazán meg akarom d**ni az egész forró húsos táskát" - mondta, miután lefotózta magát a farkára húzott pitével. A fiatalt a Hot Pockets nevű pite gyártója már korábban letiltotta az oldaláról - az ő terméküket erőszakolta meg a tréfás kedvű ifjú.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.