Millimétereken múlt a pilóta élete

Dermesztő felvétel: szinte szétrobbant a repülő szélvédője a madártól

A semmiből került elő a madár, ami olyan erővel csapódott neki a kisrepülő szélvédőjének, hogy az valósággal szétrobbant. Az életveszélyes helyzetet a fülkében lévő minikamera rögzítette.

2014.02.25 08:37ma.hu
Fotó: YouTube

Döbbenetes pillanatokat rögzített Robert Weber kisrepülőgépének fedélzeti kamerája: akár végzetes is lehetett volna a szélvédőbe csapódó és azt darabokra robbantó madár. A floridai pilóta azt mondta, a semmiből bukkant elő a madár, de akkora erővel csapódott az üvegbe, hogy az szilánkokra robbant szét. Az üvegdarabok egyenesen Weber arca felé repültek, és látható, hogy a férfi szemüvegét is lerepítette a hirtelen támadt huzat.

Weber azonnal a rádió után kapott, hogy bejelentse a vészhelyzetet, és amilyen gyorsan csak tudott, a földre tette a gépet. Bár a szanaszéjjel robbanó üvegszilánkok felsértették az arcát, csodával határos módon sikerült súlyos sérülés nélkül megúsznia az esetet - számolt be a Daily Mirror.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.