Tetőn landolt az ajtó

Hoppá: elhagyta ajtaját a levegőben egy repülő - VIDEÓ!

Kiesett egy repülőgép ajtaja a levegőben - a hiányzó elem később egy motel háztetőjén csattant, ennek ellenére senki sem vette észre.

2013.10.14 22:25ma.hu

A Salinas Californian számolt be elsőként arról, hogy kiesett egy Beechcraft King Air iker-turbólégcsavaros repülőgép ajtaja a levegőben, mely a Monterey reptéren landolt még múlt hét kedden.

A pilota fura zajt hallott, ezért visszatért a földre, ekkor látta, hogy a gép ajtaja hiányzik. Mivel nem lett meg a hiányzó elem péntekig, már azt hitték, hogy teljesen nyoma veszett, mire végül egy építőipar szakember figyelt fel a motel tetején lévő ismeretlen dologra.

Az El Castell motel vezetője szerint semmit sem hallottak abból, hogy egy 35 kilós fémajtó a tetőn csattant, ezt azzal indokolta, hogy a szoba éppen üresen állt. Mindenesetre, a balesetet kivizsgálják, mikor és miért eshetett ki az ajtó.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.