Tökös kölök

A 9 éves repülőgép-potyautas dörzsölt csaló, autót is akart már lopni - VIDEÓ

Az a kilencéves fiú, aki nemrég fellógott egy gépre, és Las Vegas-ba repült Minnesotából, jó előre kitervelte a kiruccanást, és azt, hogyan tud átosonni az ellenőrzésen. De nem ez az egy tétel szerepel a bűnlajstromán...

2013.10.09 11:09ma.hu

Az újonnan napvilágra került információk szerint a fiúcska nem feddhetetlen múltú gyermek: autót is próbált már elkötni, de végül rajta kapták, valamint rendszeresen belógott a helyi vízi élményparkba, és élvezte annak minden szolgáltatását.

A kilencéves legutóbbi kalandjával vált ismertté, miután elutazott Las Vegasba egy repülőgépen. A Minneapolisi Nemzetközi Reptéren előző nap „terepbejárást” tartott, alaposan körülnézett, hogyan oldhatja meg a kirándulását, ám közben megéhezett, ezért felkapott egy bőröndöt a csomagszállító szalagról, és beült a reptéri étterembe ebédelni. Szólt, hogy elmegy a mosdóba, és addig otthagyná a csomagját biztosítékul, így a személyzet elengedte. Persze sosem tért vissza, hogy fizessen. Eredeti tulajdonosához végül visszakerült az utazótáska, amelynek tartalma hiánytalanul megvolt.

A Minneapolis Star Tribune laphoz eljutott egy email, melyet az egészségügyi hatóságok küldtek az eljáró hivatalnak, ez tartalmazta a gyerek korábbi „kalandjainak” listáját. A hatóságok nem erősítették meg és nem is kommentálták a lapértesülést az ABC News-nak, mert a kiszivárogtatás szerintük jogsértő volt.

Tehát a fiúcska szerdán körbeszagolt a reptéren, ahol egyébként az anyja dolgozik, majd csütörtökön visszatért, megvárta, míg egy nagy család érkezik a kapuhoz, majd odasomfordált, és úgy tett, mintha a família tagja volna.

A biztonsági videofelvételen is jól látszik, hogy a gyerek beszél a beszállásnál a személyzethez, majd miután sikeresen félrevezette őt, fellépcsőzött a gépre.

Miután a gép felszállt, a légiutas-kísérők azért jöttek rá a csalásra, mert a fiú egyedül utazott, de a neve nem volt rajta azon a listán, melyen a felnőtt kíséret nélkül utazó kiskorúakat tartják nyilván. A rendőrség természetesen már a Las Vegas-i reptéren várta, őrizetbe vették, és kórházba szállították. Meghallgatására azt követően kerül sor, hogy visszaszállítják Minnesotába.

Az egészségügyi hatóságok jelenleg a gyerek mentális állapotát mérik fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.