Dunaföldvár

9 éves kislánnyal fajtalankodott a férfi - a gyerekorvos tett feljelentést

Az erőszaknak az vetett véget, hogy az édesanya rájuk nyitotta az ajtót.

2013.08.11 10:27ma.hu

Őrizetbe vették a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint barátnője kislányával próbált meg közösülni. Saját barátnője 9 éves kislányával erőszakoskodott egy dunaújvárosi férfi pénteken délután Dunaföldváron. Az édesanya a történtek után gyermekorvoshoz vitte a lányát, a doktornő tett bejelentést a dunaföldvári rendőrkapitányságon.

A gyanú szerint a 39 éves férfi barátnőjének lakásában fajtalankodott a gyermekkel, közösülni is megpróbált vele.

Az erőszaknak az vetett véget, hogy az édesanya rájuk nyitotta az ajtót. A kislány később elmondta anyjának, hogy a férfi előző éjszaka is molesztálta, majd a lelkére kötötte, hogy erről ne szóljon édesanyjának.

A feltételezett elkövetőt péntek este a lakásán fogta el a rendőrség. Gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A férfi ellen a Paksi Rendőrkapitányság tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel elkövetett szexuális erőszak bűntette megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.