Borzalom

Vádat emeltek a nevelt lányával fajtalankodó gamási férfi ellen

Vádat emelt egy 33 éves gamási férfival szemben a Somogy Megyei Főügyészség folytatólagosan, nevelése alatt álló, tizenkettedik életévét be nem töltött sértett sérelmére erőszakkal, továbbá fenyegetéssel elkövetett szemérem elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt - közölte a vádhatóság pénteken.

2013.07.12 18:46MTI

Közleményükben arról tájékoztattak, hogy a több éve italozó életmódot folytató, agresszív vádlott, aki 2000 óta élettársával közösen nevelte a kapcsolatukból született közös gyermeküket, valamint élettársa két gyermekét, részegen rendszeresen bántalmazta az élettársát és a gyerekeket is, 2012 januárjától pedig - többnyire napi rendszerességgel - éjszakánként, amikor élettársa elaludt, lemeztelenítette a nevelt lányát, és bántalmazással, megöléssel fenyegetve a fajtalanság eltűrésére kényszerítette.

A gyermek sérelmére elkövetett, nemi erkölcs elleni bűncselekményeknek legalább egy alkalommal gyermekkorú testvérei is szemtanúi voltak - olvasható az ügyészség közleményében. 2012 júliusában a kislány öngyilkossági szándékkal kisebb mennyiségű fertőtlenítőszert ivott, de kihányta, így egészségkárosodást nem szenvedett.

A kislány ekkor mondta el az édesanyjának, hogy a férfi rendszeresen fajtalankodott vele. Az asszony kérdőre vonta a férfit, ő emiatt mintegy húsz percen keresztül ütötte-verte, rugdosta a kislányt, azzal fenyegette, hogy megöli, ha másnak is beszél arról, amit vele tett.

Két nappal később hasonló esemény szemtanúja volt a vádlott élettársa, a szomszédban segítséget kért, és értesítette a rendőrséget.

A Somogy Megyei Főügyészség az előzetes letartóztatásban lévő vádlott ellen fegyházban végrehajtandó szabadságvesztésre tett indítványt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.